Modalitati de plata:


Pentru a achita produsele comandate pe ALTMAG ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Ordin de plata


Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ALTMAG. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
 

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ALTMAG.ro foloseste platforma LibraPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPay. ALTMAG.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMAG, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 
Nume firma: S.C. S & I BEST CORPORATION WEB DESIGN S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/9018/2015
Cod inregistrare fiscala: RO32614807
Cod IBAN: RO32BTRLRONCRT0311956901, deschis la Banca Transilvania - Marriott
Cod IBAN: RO06BREL0002001204000100, deschis la Libra Bank - Magheru
Cod IBAN: RO75TREZ7035069XXX017738, TREZORERIA SECTOR 3