S.C. S&I Best Corporation Web Design Srl este o companie care are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat (CC4322) și se ocupă atât cu proiectarea, comercializarea și instalarea sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație pentru locuințe și spații industriale, mentenanța periodică a acestora, asigurarea garanției echipamentelor distribuite cât și service-ul în perioada post-garanție.
Principalul nostru obiectiv este de a oferi clienților noștrii servicii de înaltă calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapidă, montajul de calitate și nu în ultimul rând - cele mai bune prețuri!
Personalul care efectuează operațiuniile de montaj, service și garanție este calificat în acest sens și are experiență de peste 10 ani în acest domeniu și este pregătit să răspundă nevoilor și cerințelor cele mai exigente.
Desi promovăm metoda comenzilor online, personalul nostru este pregătit să vă asigure și suport telefonic sau la sediul nostru (Str. Raul Vedea 4H, bl.2, ap.5, Bragadiru, Ilfov) De asemenea, un reprezantat pe vânzări te va îndruma pentru alegerea produsului potrvit nevoielor tale.
Avem contracte in derulare de instalare, vanzare si service cu marile magazine de specialitate: Altex & Media Galaxy, Romstal; avand de asemenea in derulare contracte de instalari, vanzari si service cu: Pecef Tehnica ( Metro, Brico-Depo, Dedeman, Carefour ) Whirlpool, LG, Westinghouse, Inventor, Blacksea, Unicomp, Instarom. Deasemenea sunt prezenti pe Emag-Marketplace.
Viziunea noastră:
Să fim primul furnizor în preferințele romanilor la achiziția de produse și servicii de climatizare.

S.C. S&I Best Corporation Web Design Srl este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale următorilor producători:
Airwell, Ariston, Aux, Chigo, Daikin, DeLonghi, Fujitsu, General, Gree, Hitachi, Hokkaido, Inventor, LG, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Nordstar, Osaka, Panasonic, Samsung, Sharp, Vortex, Yamato, Whirlpool etc