Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.
Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. S&I Best Corporation Web Design S.R.L.
Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

S.C. S & I BEST CORPORATION WEB DESIGN S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/9018/2015
Cod inregistrare fiscala: RO32614807
Sediu social:  Aleea Lotrioara, nr. 9, sector 3, Bucuresti
Cod IBAN:
RO32BTRLRONCRT0311956901
Banca Transilvania - Marriott

Livrarea se va face astfel:
• pentru livrarea produselor comandate
oriunde în tara, în cazul comenzilor de peste 200 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; în cazul în care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 200 RON, contravaloarea transportului este de 10 RON;
• pentru livrarea produselor comandate oriunde în tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la office@altmag.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Urgent Cargus.